Transport Ambulanta – Clinica Medicala VitalMed Toplita

Transport Ambulanta

 

ambulanta_privata_toplita2    Clinica Medicala VitalMed pune la dispozitia pacientiilor serviciul de transport ambulanta in judetele Mures, Harghita si in orice parte a tarii. Orasele in care activam sunt Targu Mures si Toplita. Suntem constienti ca cel mai important in situatiile urgenta este timpul, iar noi detinem mijloace de transport performante si perfect echipate pentru orice necesitate.

Locatiile noastre si echipamenetele ne permit sa accesam orice zona rurala din zona si sa acordam tot ajutarul astfel incat pacientul sa fie in siguranta. Ne putem mandri cu echipa noastra de prfesionisti si oameni dedicatii muncii si ajutorului. Ca si client al clinicii, pe langa serviciile medicale oferite in cadrul clinicii oferim si transportul pacientilor in imposibilitate de deplasare sau celor care au nevoie de relocare. Ne bazam pe incredere si pe seriozitate si dorim ca fiecare serviciu oferit de noi sa fie profesional si ireprosabil.

 

vitalmed-ambulanta

Asistenta medicala de urgenta a Clinicii Medicale VitalMed include:

 

 • consultatii in regim de urgenta in diverse specialitati medicale (pediatrie, cardiologie, medicina interna, pneumologie, mica chirurgie, ortopedie etc.);
 • analize de laborator de urgenta (recoltare la domiciliu / sediul firmei);
 • manevre medicale de urgenta
 • investigatii de urgenta: electrocardiograma computerizata, pulsoximetrie, probe functionale respiratorii;
 • terapie de prima intentie;
 • tratamente de preventie (vaccinari);
 • transport medical de urgenta pana la cel mai potrivit spital pentru internare;
 • eliberare documente medicale in regim de urgenta: – adeverinte medicale; – retete; – certificate medicale de boala/sanatate; – bilete de trimitere/internare; – certificate de deces.
 • asistenta la manifestari / evenimente publice sau sportive: – competitii sau alte manifestari sportive; – manifestari culturale (spectacole, concerte); – filmari; – targuri si expozitii; – intruniri diverse; – baze sportive si de agrement.

 

interventie vitalmed

Ambulantele sunt echipate dupa standarde europene, avand in dotare: targa cu sistem hidraulic, targa cu tren de rulare escamotabil si cu sistem de fixare variabil, sisteme de încalzire/racire în celula de urgenta, permit transportul pacientilor în cele mai bune conditii de siguranta si comfort.

Ambulantele sunt echipate cu monitor defibrilator, electrocardiograf, ventilator automat pentru respiratie asistata, sistem de oxigen, targa cu sistem hidraulic de amortizare, targi politraume, targi de extractie, truse de medicatie si truse de resuscitare cardiorespiratorie, aspirator de secretii, pulsoxiometru, glucometru, truse cu atele pentru imobilizare fracturi, scaune cu rotile pentru transport etc.

Aflati mai multe

Serviciul de transport ambulanta
Transport la dispozitia dumneavoastra cu:
Transport si asistenta
Transport ambulanta la solicitarea pacientului:
 • Cu caracter permanent sau la cerere;
 • Transport programat la si de la spital in judetul Mures si Judetul Harghita sau in alte localitati din tara;
 • Transport medical la aeroport;
 • Transport medical asistat in tara si in strainatate;
 • Transport de urgenta cu ambulanta la spital, cu asigurarea masurilor de prim-ajutor si sustinerea functiilor vitale, atunci cand este necesar;
 • Supraveghere si asistenta medicala pentru pacientii transportati in strainatate (cu medic insotitor).
Transport asigurat in zone greu accesibile
Transport medical
Clinica VitalMed - Sanatate cu incredere!
Solutii ideale pentru sanatatea dumneavoastra!
Asistenta medicala

Asistenta medicala de urgenta – ansamblul de masuri diagnostice si terapeutice intreprinse de catre personal medical calificat. Ea poate fi acordata la diferite niveluri de catre medici si asistenti medicali cu diferite grade de pregatire. Compartimentul de asistenta medicala de urgenta are in dotare mijloace de interventie autorizate in vederea asigurarii asistentei medicale de urgenta cu sau fara medic.

Transport medical asistat – transportul de urgenta al pacientilor care necesita monitorizare si ingrijiri medicale pe durata transportului, asigurate de medic sau asistent medical, utilizand ambulante tip B sau C. Compartimentul de asistenta medicala de urgenta efectueaza si transporturi medicale asistate ale pacientilor critici si ale celor cu accidentari sau imbolnaviri acute, care necesita supraveghere din partea unui asistent medical ori medic si monitorizarea cu echipamentele medicale specifice. Compartimentul de asistenta medicala de urgenta functioneaza in regim de asteptare.

Dotarea compartimentului:

 • Ambulante tip B si C
 • Medici, asistenti medicali
 • Ambulantieri, soferi autosanitara

 

Asistenta medicala la cerere

Asistenta medicala de urgenta la spectacole in aer liber, festivaluri si manifestari sportive se solicita obligatoriu de catre organizator, pe baza unor contracte incheiate cu serviciile private sau publice de urgenta prespitaliceasca. Autoritatile publice aproba desfasurarea acestor evenimente numai in cazul in care asistenta medicala de urgenta este asigurata in mod adecvat, conform normelor in vigoare.

Serviciile publice de urgenta pot presta servicii contra cost unor societati comerciale, altele decat serviciile de ambulanta private, cluburi sportive sau institutii, in vederea asigurarii asistentei de urgenta in cazul unor manifestari sportive sau de alta natura, pe durata limitata, cu conditia ca personalul si mijloacele folosite in asigurarea evenimentului sa nu fie retrase din resursele necesare asigurarii asistentei de urgenta a populatiei in intervalul respectiv.

Fiind principalul segment al asistentei medicale si transportului pentru urgentele majore in etapa prespital, Clinica VitalMed Toplita este implicata si in asistenta medicala preventiva a marilor aglomerari umane cum ar fi activitatile sportive, culturale, social politice, asigurând asistenta medicala si transportul pentru urgentele individuale, colective si de masa in cazul catastrofelor.